Megnézem!
Bezár!
Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.
.hu .de

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Cím:

8230 Balatonfüred, Arácsi u. 85.
Telefon: 30/37 72 816

Tovább >>

Bababaúszást 3 hónapos kortól és úszásoktatást 3 éves kortól tartunk. Babaúszás oktatónk tagja a Stoller Babaúszó Akadémiának, ami garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az aktív mozgás szerelmeseinek Aquafitness vízi tornát tartunk.
Úszásoktatás Balatonfüreden saját uszodában!
Netstilus Webdesign

tophirkép kiváltás

AquaNatal GY.I.K.

 

Nem kell-e fertőzésveszélytől tartani?

Az AquaNatal-helyszínek olyan medencékben létesülnek, amelyek vize ANTSZ-ellenőrzött és átlag felett tiszta. Maguk az épületek is igen színvonalas, tiszta környezetet biztosítanak. Fertőzésveszély ezért nincs.

A várandósság hányadik hetétől lehet (érdemes) járni?

A várandósság bármilyen korai szakaszában el lehet és érdemes is kezdeni. A foglalkozás "kismama" jellege nem a nagy pocakkal kezdődik, van benne sok hasznos ráhangolódó, légzési és mindenféle női energiákat aktiváló gyakorlat. Azt is megteheted, hogy eljössz, megnézed és ha úgy döntesz, hogy mégis inkább csak később szeretnéd elkezdeni, akkor visszajössz később.

Hányadik hétig lehet járni?

Az AquaNatal-foglalkozásokat a várandósság teljes időtartama alatt lehet látogatni, feltéve, ha nincs valamilyen különleges ellene szóló tüneted (pl. 2 centinél jobban nyitott méhszáj, vérzés stb.). Az utolsó egy-két hétben, ha úgy érzed, hogy már nem esik jól, akkor nem kell erőltetni, egyébként biztonságos.

Be lehet-e csatlakozni már régóta működő csoportba?

Igen (sőt!). Az órák nem különülnek kezdő vagy haladó szintekre, együtt gyakorolnak azok, akik már hónapok óta járnak és azok is, akik most vesznek részt először AquaNatal órán. Bármelyik csoportba bármikor be lehet kapcsolódni, a jelentkezés folyamatos.

Van-e valamilyen kizáró ok?

A foglalkozások látogatásáról ki kell kérni a várandósságot kísérő szakember (orvos, bába) véleményét, mert a várandósság komplikációmentessége mindenkinél egyéni elbírálást igényel. Fertőző betegségben szenvedők a foglalkozásokat nem látogathatják. A foglalkozásokon mindenki a saját felelősségére vesz részt. A módszert szülészeti szakember fejlesztette ki, egészséges kismamák számára veszélytelen.

Kell-e úszástudás?

Nem, azok is nyugodtan jöhetnek, akik nem tudnak úszni. A medencében mindenhol leér egy átlagos magasságú felnőtt lába.

Mit kell hozni?

Csak normál úszófelszerelést. Az úszósapka nem kötelező, de ajánlott. Hajszárítót érdemes hozni.

 

 


 

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Aqua Club, balatonfüredi uszoda, uszoda Balatonfüred, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések , balatonfüred uszoda, úszásoktatás Balatonfüred, INPP, INPP Balatonfüred, INPP Veszprém megye, INPP Dunántúl, JERR, JERR Balatonfüred, JERR Veszprém megye, JERR Dunántúl, INPP Balaton, JERR Balaton

 

Impresszum | | | Tartalom: * Aqua Club * 2012 - 2021 | Klikk: 294 / 265
Aqua Club Balatonfüred | Balatonfüred | AQUA CLUB
2012. március 31.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Tulajdonos: Aqua Club Balatonfüred

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: AquaNatal GY.I.K. - | Aqua Club Balatonfüred | Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Szlogen: Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.

Linkfelhő: Aqua Club, balatonfüredi uszoda, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések

Készült:2012. március 31.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár