Megnézem!
Bezár!
Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.
.hu .de

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Cím:

8230 Balatonfüred, Arácsi u. 85.
Telefon: 30/37 72 816

Tovább >>

Bababaúszást 3 hónapos kortól és úszásoktatást 3 éves kortól tartunk. Babaúszás oktatónk tagja a Stoller Babaúszó Akadémiának, ami garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az aktív mozgás szerelmeseinek Aquafitness vízi tornát tartunk.
Úszásoktatás Balatonfüreden saját uszodában!
Netstilus Webdesign

tophirkép kiváltás

AquaRelax bemutatása

AquaRelaxŸ vízi ellazulás

Napjainkban, mikor életritmusunk hihetetlenül felpörgött, amikor egyre több ember szenved stressz által okozott és egyéb civilizációs betegségekben, rohamosan nő az igény, hogy elmerülhessünk a súlytalanság, időtlen állapotában, hogy megtapasztaljuk a mély ellazulást, meditációt.

A nehézségi erő (gravitáció) a vízben szinte nem érvényesül és így testünk egy olyan teljesen újszerű mozgás-, lelkünk pedig olyan érzésvilágot tapasztal meg melyet szavakkal alig vagyunk képesek leírni, megfogalmazni. Az emberi test fajsúlya közel azonos a vízével, ezért tudunk többé-kevésbé lebegni. Amennyiben a kettő eltér egymástól-különböző eszközöket (jelen esetben pad-et) alkalmazunk a két fajsúly kiegyensúlyozására. Ezáltal a vízben egy érzéki súlyvesztést élhetünk át, továbbá a test mozgatórendszer tehermentesül. Ez szabad, ellazult mozgást eredményez.

Mozgásunk oldottságával egyidőben lelkileg, mentálisan is nyitottá válunk és a kapott ingereket még fogékonyabban, mélyebben engedjük magunkba. Az izomrendszer és a psziché egységes oldásával, az átélt harmóniával, ellazulással együtt teljesítőképességünk javulását is megtapasztalhatjuk.

AquaRelax-Ellazulás: Passzív mozgásélmény.

Aqua-pads: olyan íves, szivacsból készült mandzsetták, melyeket a test egyes pontjaira felcsatolhatunk, eredmény: víz felszínén való lebegés. A pad-ek biztosítják a stabil testtartást, így a terapeuta anélkül végezheti a kezelést, hogy a pad elmozdulna.
A vendég számára lehetővé kell tenni a vízben, hogy oldani tudja testének tónusát, belső feszültségét és ezt az állapotot a terápia során is fenntartsa, sőt a további ingerekre olyan módon legyen fogékony, hogy azok tovább mélyítsék testi- lelki ellazulását.

A vízi ellazulás terápiája. A nehézségi erő (gravitáció) a vízben szinte alig érvényesül és így testünk teljesen újszerű mozgást tapasztalhat meg. A biztonságos lebegés érdekében padeket rakok a kezekre és a lábakra, így nyugodtan élvezhető a súlytalanság.

  • Terapeuta irányítja a mozgást
  • A látszólagos súlytalanság egy, az egész testre ható szárazföldi technikáknál (lásd: Jacobson féle PNF, meditáció, autogén tréning) mélyebb ellazulást eredményez
  • Oldódnak a belső feszültségek

 

A terápia/kezelés célja

- jó közérzet
- testi-lelki ellazulás
- a szárazföldi mozgások harmonizálása, koordinálása, gazdaságosabbá tétele
- keringés fokozása
- egyensúly/harmónia

 

Indikációk/Javallatok:

- az általános jó közérzet érdekében végzett mély testi-lelki ellazulásárt
- úszásoktatásban úszni nem tudóknak rávezetésként
- ízületi panaszok esetén (arthritis, reuma)
- gerincpanaszok esetén (tarkó-, váll, hát)
- degeneratív megbetegedések esetén
- agyvérzéses betegeknél vagy keresztirányú bénulások után
- pszihoszomatikus betegségek esetén (depresszió, stressz, félelmek)
- manager betegségek esetében az általános ellazulás érdekében
- alvászavarok esetén
- hiperaktivitás esetén
- vízben-szülést választó várandós nőknek felkészüklésként illetve a hát és a lábak tehermentesítésére
- testi- vagy szellemi fogyatékkal élők esetében


Kezelés időtartama: 30 vagy 45 perc
Vízhőfok: 31ºC
 

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Aqua Club, balatonfüredi uszoda, uszoda Balatonfüred, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések , balatonfüred uszoda, úszásoktatás Balatonfüred, INPP, INPP Balatonfüred, INPP Veszprém megye, INPP Dunántúl, JERR, JERR Balatonfüred, JERR Veszprém megye, JERR Dunántúl, INPP Balaton, JERR Balaton

 

Impresszum | | | Tartalom: * Aqua Club * 2012 - 2021 | Klikk: 290 / 262
Aqua Club Balatonfüred | Balatonfüred | AQUA CLUB
2012. március 31.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Tulajdonos: Aqua Club Balatonfüred

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: AquaRelax bemutatása - | Aqua Club Balatonfüred | Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Szlogen: Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.

Linkfelhő: Aqua Club, balatonfüredi uszoda, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések

Készült:2012. március 31.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár