Megnézem!
Bezár!
Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.
.hu .de

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Cím:

8230 Balatonfüred, Arácsi u. 85.
Telefon: 30/37 72 816

Tovább >>

Bababaúszást 3 hónapos kortól és úszásoktatást 3 éves kortól tartunk. Babaúszás oktatónk tagja a Stoller Babaúszó Akadémiának, ami garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az aktív mozgás szerelmeseinek Aquafitness vízi tornát tartunk.
Úszásoktatás Balatonfüreden saját uszodában!
Netstilus Webdesign

tophirkép kiváltás

Babaúszás GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

 • Szükséges-e igazolás a gyerekorvostól, hogy a babánk közösségbe mehet?
 • Mit kell magunkkal vinni az első alkalomkor?
 • Kell-e egyeztetni, hogy mikor szeretnénk menni vagy ez nem szükséges?
 • Mi is az a babaúszás?
 • Miért jó a babaúszás?
 • Hány hónapos kortól lehet uszodába menni a babával?
 • Mi a teendőnk az első alkalommal az uszodában?
 • Mit vigyünk az első uszodai foglalkozásra magunkkal?
 • Ha elkezdünk járni, az órák tartalma szempontjából mennyire fontos a folyamatosság?
 • Mekkora gond, ha esetleg egy alkalom kimarad?
 • Mennyi ideig kell, vagy célszerű, vagy lehet járni?
 • Mennyibe kerül egy alkalom? Vagy időszakokban számolnak?
 • Az etetést célszerű a foglalkozás utánra tervezni?
 • Milyen hosszú egy foglalkozás?
 • Végig vízben vannak a picik, vagy van szárazföldi része is az órának?
 • A mi kislányunk nem túl husi, van a súlyának köze a babaúszáshoz? (most 5,2-5,3 kg)

 


Szükséges-e igazolás a gyerekorvostól, hogy a babánk közösségbe mehet?
Igen, orvosi igazolás szükséges a babáról.
[Vissza a lap tetejére]

Mit kell magunkkal vinni az első alkalomkor?
Törölköző, amin felöltözteted a manót, és amivel megtörlöd. A babát csak a saját törölköződre fektesd! Az uszodában speciális vízáteresztő ANTSZ engedélyes mosható pelenkát és úszósapkát használunk. Ezek a helyszínen beszerezhetők (úszósapka felnőtt méretben is elérhető)
Az óra után a manó szomjas lesz, úgyhogy folyadék pótlásról mindenképpen gondoskodnotok kell. ( a legjobb, ha megszoptatod).
[Vissza a lap tetejére]

Kell-e egyeztetni, hogy mikor szeretnénk menni vagy ez nem szükséges?
Több időpont és korcsoport van, úgyhogy ezért kellene egyeztetni, de az órarendet megtalálod az órarendet.
[Vissza a lap tetejére]

Mi is az a babaúszás?
A csecsemők természetes közege a víz, mert emlékezteti őket az anyaméhben eltöltött időre. A megfelelő minőségű és hőfokú vízben megnyugszanak, könnyedén lebegnek. Ráadásul még birtokukban van az úgynevezett búvárreflex is, ami azt jelenti, hogy víz alá kerülve az orrukból kifújják a levegőt, és zárják a garatot. Persze ez csak pillanatnyi és rövid ideig tart, de gyakorlással fejleszthető. Igaz, hogy a babák nem tanulnak meg úszni önállóan egyedül, de anyuka vagy az apa segítségével intenzíven mozognak a vízben és az oktató irányításával, élvezik a víz alá merülést is.
[Vissza a lap tetejére]

Miért jó a babaúszás?
Mert már három hónapos kortól a vízben sokkal intenzívebben mozognak, mint a szárazföldön, és nemcsak a tüdejük, légző izmaik fejlődnek, ezek a babák kiegyensúlyozottabbak, edzettségi szintjük nő, ellenálló képességük fokozódik a fertőzésekkel szemben.Könnyebben tanulnak meg egyéb mozgásformákat is. Ódákat lehetne zengeni a hasznosságáról, amit most nem tennék meg, inkább javasolnám, hogy próbálják ki!
[Vissza a lap tetejére]

Hány hónapos kortól lehet uszodába menni a babával?
Két -három hónapos kortól lehet az uszodát látogatni, ekkora erősödik meg a baba immunrendszere annyira, hogy nyílt fürdőbe is bevihetjük. Az uszoda látogatásra már az otthoni fürdetésnél fel tudjátok készíteni a babákat: -Nagy kádban fürödjetek együtt -A víz hőmérséklet legyen, vagy ha ennél melegebb alkalmazzátok a “hideg foltot”: a felfordított zuhanyrózsából hidegebb vizet áramoltassatok a kádba, és ebbe a köralakú hidegfolba úsztassátok, lebegtesséteg a babát, majd vissza a melegebb részbe. Mindezt természetesen a fürdés záróakkordjaként.
[Vissza a lap tetejére]

Mi a teendőnk az első alkalommal az uszodában?
Az első foglalkozás az ismerkedésről szól: Ismerkedés a helyszínnel, az uszoda hangjaival, a nagy vízfelülettel, ismerkedés az oktatóval, ismerkedés a többi babával , Még leírni is sok, hátmég megtapasztalni!

Légy türelmes, önmagaddal és a babáddal is!

Nagyon fontos, hogy első alkalommal –ha az apuka úszik a picivel- az anyuka is bennt lehet a vízben , hiszen a babának ő jelenti a biztonságot. Sokat énekelünk az órán, ismert gyerekdalokat, ezeket próbáld énekelni ! A te hangod nyugtatólag hat a babára. Mindig a babád arcát nézd, sok mindent le tudsz olvasni róla, és így megóvód attól is, hogy kiigya a medence vizét. Ne hasonlítgasd egyedi, és megismételhetetlen csemetédet a másik babához, mindig ő legyen a kiindulási pont , csak rá figyelj, és meglátod napról napra ill. óráról órára egyre több örömötök lesz a vízben és egymásban! Ha az otthonodban még nem próbáltad itt az alkalom, gyere nézzd meg, próbáld ki Ha már jártok, akkor szeretettel várlak a "már tudok merülni" foglalkozáson!
[Vissza a lap tetejére]

Mit vigyünk az első uszodai foglalkozásra magunkkal?
Törölköző, papucs, úszósapka, vízáteresztő pelus. Pléd, törölköző, amit a baba alá teszel , miközben öltözteted.

Ha már nem szopik, akkor mindenképpen gondoskodj folyadék utánpótlásról, hiszen "edzésen" voltatok! Éhes és szomjas lesz a foglalkozás után.
[Vissza a lap tetejére]

Ha elkezdünk járni, az órák tartalma szempontjából mennyire fontos a folyamatosság?
Eléggé, pláne, ha már jön az első igazi akarat korszak. Előtte sem árt a rendszeresség, mert a szülőnek könnyebb dolga van. A gyakorlatok egymásra épülnek. A rendszeresség minden tevékenységnek az alapja, eredményt ebben a korban csak azzal érhetünk el.
[Vissza a lap tetejére]

Mekkora gond, ha esetleg egy alkalom kimarad?
Nem nagy, de vannak otthoni gyakorlatok is, amit a kádban is lehet gyakorolni. Az órát, a bérlet lejárati idején belül egy előre egyeztetett időpontban lehet pótolni.
[Vissza a lap tetejére]

Mennyi ideig kell, vagy célszerű, vagy lehet járni?
A folyamatossággal csodálatos eredményt lehet elérni,4-5 éves korig vannak csoportjaink, természetesen ők már mástípusú gyakorlatokkal az úszásfelé közelítenek.
[Vissza a lap tetejére]

Mennyibe kerül egy alkalom? Vagy időszakokban számolnak?
Alkalmi belépőt nem tudunk biztosítani, bérletek válthatók. -A bérletek ára: 5 alkalmas bérlet: 23000.-Ft, ami 4 hétig érvényes és a 10 alkalmas bérlet 30000.- Ft, ami az első alkalomtól számítot 6 hétig érvényes. A bérletek lejáratakor azok nem meghosszabíthatóak és készpénzre nem válthatók. Testvéreknek ajánlom a 10 alkalmasat, együtt is lejárhatják 4 hét alatt!
[Vissza a lap tetejére]

Az etetést célszerű a foglalkozás utánra tervezni? Milyen hosszú egy foglalkozás? Végig vízben vannak a picik, vagy van szárazföldi része is az órának?
Etetni a manót fél,ill. később amikor már többet merül minimum egy órával a foglakozás előtt. Az óra után, folyadékot mindenképpen igényel, ezért ha szopik a babád, akkor van rá, mód, lehetőség, hogy megszoptasd, ha nem akkor is gondoskodni kell a folyadék pótlásáról.(ívólé, gyümölcslé, stb.)

A picikkel fél óráig vagy a vízben, az én irányításommal, az elköszönéssel kb. 45 percet vesz igénybe.

Szárazföldi része nincs az órának, a masszírozó, simagató mozdulatokat az öltöztetés- vetkőztetés folyamán Te is megteheted az én irányításom nélkül.(intimen)
[Vissza a lap tetejére]

 

A statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:

Aqua Club, balatonfüredi uszoda, uszoda Balatonfüred, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések , balatonfüred uszoda, úszásoktatás Balatonfüred, INPP, INPP Balatonfüred, INPP Veszprém megye, INPP Dunántúl, JERR, JERR Balatonfüred, JERR Veszprém megye, JERR Dunántúl, INPP Balaton, JERR Balaton

 

Impresszum | | | Tartalom: * Aqua Club * 2012 - 2021 | Klikk: 304 / 275
Aqua Club Balatonfüred | Balatonfüred | AQUA CLUB
2012. március 31.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Tulajdonos: Aqua Club Balatonfüred

Kapcsolat: Balatonfüred

Címsorszöveg: Babaúszás GY.I.K. - | Aqua Club Balatonfüred | Aqua Club saját uszodájában AquaNatal foglalkozások kismamáknak, babaúszás és úszásoktatás már 3 hónapos kortól. Aquafitness, vízi torna és AquaZumba órák Balatonfüreden. A passzív vízi ellazulásért AquaPad és AquaRelax kezelések

Szlogen: Célunk a víz mint közeg megszeretetése, beillesztése mindennapi életünkbe és jótékony hatásának kihasználása a jó közérzetet és fittség eléréséhez.

Linkfelhő: Aqua Club, balatonfüredi uszoda, AquaNatal foglalkozások, AquaNatal kismamáknak, AquaNatal foglalkozások Balatonfüreden, babaúszás, babaúszás Balatonfüreden, úszásoktatás babáknak, úszásoktatás 3 hónapos kortól, Aquafitness, Aquafitness Balatonfüreden, vízi torna, AquaZumba, AquaZumba a Balatonnál, AquaZumba Balatonfüred, passzív vízi ellazulás, AquaPad, AquaRelax kezelések

Készült:2012. március 31.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár